Så här började det
Efter 20 år som sekreterare var det dags att göra något nytt. Efter kvällskurser i möbelrenovering i slutet på 80-talet startade jag eget och började arbeta med gamla möbler. Pottskåpet blev namnet på företaget

Det här jobbar jag med
Jag jobbar främst med målningsarbete, men även med trärena möbler och mindre renoveringsarbeten. Det är alltid lika spännande att ta sig an en gammal möbel, vare sig den skall göras trären, renoveras varsamt eller målas om i en helt ny färg och teknik. Jag har möbelförsäljning och tar även beställningsjobb. Merparten av de möbler jag jobbar med är från slutet av 1800- eller början av 1900-talet. Byråer, skänkar, soffor, matbord, skrivbord, klädskåp, speglar och stolar för att nämna några. Intresset för gamla möbler har som jag ser det ökat markant de senaste åren. Framför allt är det glädjande att så många yngre människor söker gamla möbler.

Kom på ett besök
Om du skall köpa gamla möbler, har något du vill ha målat eller renoverat så är du välkommen att besöka mig i Täby Kyrkby. Personlig service och bra priser är två anledningar till ett besök hos Pottskåpet.

Öppettider

Vardagar 11-18
Lördagar 11-15

Ring alltid 0732 - 27 10 12 för att vara säker på att jag är hemma - det går även bra att komma kvällar och helger utanför öppettiderna!


Vägbeskrivning
Om Ni åker Vikingavägen norr ut genom Täby Kyrkby, sväng höger in på Jarla Bankes väg. Första tvärgatan till vänster (efter ca 100 meter) är Margretelundsbacken. Ingången är från cykelvägen. Se även skyltar.